Beste Tim Runia,

Jullie doen serieuze projecten met veel plezier. Het werk straalt het uit en jullie site zou dat verhaal mogen vertellen. Het lijkt ons tof om samen het juiste verhaal en de juiste stijl op papier te krijgen en deze door te voeren in een nieuwe website voor Tante Tini.

We zijn toevallig bezig met een vergelijkbaar project voor een media bureau in Rotterdam. Door hun fusie met een video productie bedrijf vroegen ze ons hun verhaal te her-uitvinden en te vertalen naar een complete huisstijl.

Hieronder een aantal schetsen van de stijl die we voor hen ontwikkelen. Ze leveren hele technische eindproducten op, complexe videoproducties en websites. Voor hun klanten is dat echter irrelevant, zij komen naar Raak voor de verhalen die ze met deze producten vertellen. We hebben daarom gekozen hun stijl heel vriendelijk en humaan te maken. Het is een voorbeeld hoe wij vormgeving inzetten, als middel dat een concept volgt. We bouwen een doordachte stijl die door de juiste keuzen iets teweeg kan brengen bij mensen. Dat vinden we interessant en daar willen we samen met jullie voor gaan.

Wie zijn wij?

Nonstopcollective zet zich in om de culturele sector van Nederland te versterken. We maken uitgesproken grafisch werk voor instituten die ertoe doen. Sterke inhoud vertalen wij naar doordachte vormgeving. Met kleurrijke campagnes en aparte invalshoeken slaan wij bruggen om doelen te bereiken.

Hey lijkt ons tof om samen te kijken hoe we Tante Tini naar een nog hoger visueel niveau kunnen tillen!

Staan jullie ervoor open om samen de mogelijkheden te bespreken?
We horen graag van jullie.

Thomas van Asselt

thomas@nonstopcollective.com
06 – 1441 9551